دعوتنامه جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده انجمن افتا 
مدیران عامل شرکت های عضو انجمن افتا
با سلام و احترام،
بدینوسیله از کلیه اعضا و نمایندگان ایشان دعوت می¬گردد تا در جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده انجمن امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات ( افتا) ، و  برگزاری مجمع عمومی فوق العاده جهت تغییرات اساسنامه که در ساعت  10 الی 12 روز چهارشنبه مورخ 03/09/1400 در محل شرکت زعیم واقع در تهران خیابان عباسپور شمالی (توانیر)،انتهای خیابان هومان، خیابان شهید منافی،پلاک1 برگزار خواهد شد حضور بهم رسانند.
1-دستور جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده:
1. استماع گزارش عملکرد هیات مدیره،خزانه دار و بازرس
2. تصویب صورتهای مالی منتهی به 29/12/29.97/12/30.98/12/99
3. انتخاب روزنامه کثیر الانتشار
4. تعیین ورودیه و حق عضویت سالیانه اعضا
5. انتخاب اعضاء اصلی و علی البدل هیأت مدیره
6. انتخاب بازرس اصلی و علی البدل    
7. سایر موارد
2-دستور جلسه مجمع فوق العاده
1. الحاق و اصلاح موضوع فعالیت انجمن و تصویب آن 
2. تصویب اساسنامه
3. سایر موارد
3-مطابق بند 26-5 اساسنامه، کلیه داوطلبین عضویت در هیأت مدیره و بازرس حداکثر تا تاریخ 25/08/1400 درخواست کتبی خود را به دفتر انجمن تسلیم نمائید.
4-مطابق بند الف ماده 9 و تبصره 19 اساسنامه فقط اعضای اصلی که حق عضویت خود را پرداخت کرده اند و کارت بازرگانی و یا کارت عضویت اتاق بازرگانی معتبر دارند می توانند در رأی گیری شرکت نمایند. لذا از کلیه اعضا درخواست می¬شود تا قبل از تاریخ مجمع نسبت به تسویه حساب با انجمن و تمدید کارت عضویت یا بازرگانی در صورت نیاز اقدام نمایند.
5.به منظور رعایت هرچه بهتر پروتکل¬های بهداشتی صرفاً می¬بایست یک نفر بعنوان نماینده(الزاماً مدیرعامل یا عضو هیأت مدیره) از سوی آن شرکت در جلسه حضور داشته باشد. لذا معرفی نامه حضور در جلسات مزبور تا تاریخ 25/08/1400 به دفتر انجمن ارسال گردد.

انجمن فراسان و سندیکای افتا در راستای فعالیت ها و همکاری های مشترک بیشتر در آینده، تفاهم نامه ای را امضا کرده اند.


درجلسه مشترک بین دو انجمن فعال بخش خصوصی، تفاهم نامه ای مبنی بر همکاری های مشترک بین دو طرف آقای مهندس علیرضا صالحی رئیس انجمن فراسان و آقای مهندس ابوالفضل روحانی رئیس سندیکای افتا ، امضاء شد.
بر اساس این تفاهم نامه ، همکاری، مشارکت و استفاده دو طرف از توانمندی های یکدیگر در زمینه های علمی ، فنی ، پژوهشی و نمایشگاهی ، برگزاری دوره های آموزشی و سمینارها و همایش های علمی و تخصصی و بهره گیری از ظرفیت های رسانه ای ، اجتماعی و ارتباطی یکدیگر در دستور کار این انجمن ها قرار گرفت.
همکاری در پروژه ها و طرح های تحقیقاتی و تدوین استانداردها از طریق تشکیل کارگروه های مشترک بین دو انجمن از جمله دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه است

به اطلاع اعضاء محترم انجمن افتا می رساند

از این به بعد تأییدیه های محصولات حوزه افتا بصورت مشترک توسط مرکز راهبردی افتای ریاست جمهوری و سازمان پدافند غیرعامل صادر می شود و کلیه ی گواهی محصولات مهر هر دو سازمان را هم زمان خواهد داشت . لذا کلیه اعضائی که تا کنون برای محصولات خود از مرکز راهبردی افتا گواهی دریافت کرده اند دعوت می شود که جهت دریافت مهر سازمان پدافند غیرعامل به روی تأییدیه محصول خود تصویر تاییدیه را برای دفتر انجمن ارسال نمایند تا پس از بررسی، روند ادامه کار به اطلاع متقاضی برسد

اطلاع رسانی


با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان

احتراما پیرو نامه اطاق بازرگانی در مورد شرکت در شصت و یکمین نمایشگاه بین المللی سوریه که از 15 الی 25 شهریور سال جاری در شهر دمشق برگزار میشود و دعوت برای مشارکت شرکتهای عضو  انجمن در پاویون جمهوری اسلامی ، باطلاع اعضای محترم انجمن افتا می رساند که طبق بررسی انجام شده اولا بدلیل عمومی بودن این نمایشگاه و حضور شرکتهای مواد غذایی و ساختمانی و صنعتی و تاسیساتی، مخاطبین شرکتهای افتا حضور کمتری دارند و ثانیا بدلیل هزینه بالای غرفه های پاویون  نسبت به سال قبل (قیمت دلاری هر مترمربع 300 دلار) و شرط حداقل متراژ 12 مترمربع هزینه فوق العاده ای را به شرکتها تحمیل میکند.
     پیشنهاد سندیکا برای شرکتهای علاقه مند به حضور  در کشور سوریه شرکت در نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که از 25 تا 29 ژوئن درشهر دمشق تحت عنوان تک اکسپو برگزار میشود
حداقل متراژدر این نمایشگاه 9 متر مربع و هزینه آن 250 دلار بر متر مربع است که با توجه به اختصاصی بودن نمایشگاه بسیار به صرفه تراز نمایشگاه بین المللی عمومی سوریه است.اطلاعات بیشتر و فرم  رزرو غرفه در آدرس ذیل قابل دریافت است




امام صادق (علیه السلام) فرمود:
التقدیر فى لیلة تسعة عشر و الابرام فى لیلة احدى و عشرین و الامضاء فى لیلة ثلاث و عشرین؛

برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گیرد و تصویب آن در شب بیست ویكم و تنفیذ آن در شب بیست‏ و سوم.

(وسائل الشیعه، ج 7 ص 259)
جلسه هم اندیشی اعضاء در خصوص نقشه راه افتا 98 و بررسی عملکرد کمیته های عضو انجمن افتا در سال 97 در روز دوشنبه مورخ 98/02/09 در مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک برگزار شد .

ساعت شروع جلسه 7:30

پس از قرائت آیاتی از قرآن مجید ، آقای مهندس روحانی (رئیس هیأت مدیره انجمن) ضمن عرض خوش آمدگویی و تبریک سال جدید شمسی جلسه را آغاز کردند. 
سپس آقای مهندس توکلی (دبیر کمیته راهبردی انجمن) ضمن ارائه پیشنهادات در خصوص عملکردی راهبردی افتا، گزارشی از جلسات ، مصوبات و اقدامات کمیته راهبردی انجمن در سال گذشته بیان فرمودند.
در ادامه دیگر حضار در خصوص پیشنهادات مطروحه توسط مهندس توکلی و پیشنهاد آقای مهندس نوروزی (نایب رئیس و عضو اصلی هیأت مدیره انجمن)مبنی بر تشکیل یک نشست همگانی با اعضاء انجمن افتا در خصوص صادرات محصولات افتا به گفتگو و تبادل نظر پرداختند
در خاتمه جلسه از آقای منافی به پاس زحمات و تلاش های علمی ایشان در راستای پیشبرد بهتر اهداف انجمن تقدیر بعمل آمد و طبق مصوبه جلسه چهلم هیأت مدیره و ماده8 تبصره11 اساسنامه مصوب، آقای مهندس منافی و آقای مهندس حبیبی تا پایان سال 98 بعنوان عضو افتخاری انجمن افتا معرفی گردیدند.
جلسه در ساعت 9:30 به پایان رسید.

 
کد کاندید نام و نام خانوادگی 
124 سادینا آبائی
153 شهاب جوانمردی
165 مجید حسینی نژاد
195 ویدا سینا
214 سید مجید صدری
216 محمدرضا طلائی 
475 فرزین فردیس
481 مجید کریمی 
246 افشین کلاهی 
482 علیرضا کلاهی صمدی 

« وعده ما ، شنبه 11 اسفند ماه از ساعت 8 صبح لغایت 18»


انتخاب رئیس هیات مدیره سندیکای افتا به عنوان نائب رئیس کمیته JTCT
نشست فعالسازي  كميته فني متناظر JTC1 با عنوان" فناوري اطلاعات  "  با حضور متخصصان و گروه هاي ذينفع ، روز گذشته در سازمان ملي استاندارد ايران  برگزار شد.به گزارش دفتر مطالعات تطبيقي و مشاركت در تدوين استانداردهاي بين المللي در اين نشست مطالبي در خصوص اهميت مشاركت در تدوين استاندارد هاي بين المللي ،  ساختار كميته فني فناوري اطلاعات ،اهداف و دامنه كاري آن ارايه شد. در ادامه اين نشست ، آقاي مهندس ميراسكندري ،  مديركل خدمات ارزش افزوده سازمان فناوري اطلاعات ايران ،  به عنوان  رئيس كميته فني متناظر ،  آقاي مهندس مهدوي،رئیس هیات مدیره سنديكاي افتا ، به عنوان  نايب رئيس كميته فني متناظر و خانم مهندس داننده ، رئيس هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه اي استان تهران  به عنوان  دبير اين كميته  انتخاب شدند. گفتني است : كميته فني متناظر JTC1 كه دبيرخانه آن در كشور آمريكا مستقر است در سال 1987 در سازمان ايزو تاسيس شد .در اين كميته35  كشور عضو فعال و 57  كشورعضو ناظر هستند و علاوه بر آن 19 كميته فني فرعي  دارد كه تاكنون 2653  استاندارد توسط اين كميته و كميته هاي فرعي آن  تدوين شده است.
جهت اطلاعات بیشتر به سایت سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی www.isiri.orgمراجعه فرمائید.

نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال ITDMEX
نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه­‌های دیجیتال (ITDMEX)، با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان توسعه تجارت ایران و با همکاری مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه­‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورایعالی فضای مجازی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، توسط مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، از تاریخ 8 لغایت 11 اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه­های بین المللی تهران و با هدف معرفی ظرفیت­‌های فناوری اطلاعات و رسانه­‌های دیجیتال و توسعه سطح دسترسی جامعه به آخرین دستاوردها و نیز نمایش توانمندی­‌های تولید محتوای بومی مبتنی بر فرهنگ ایرانی - اسلامی برگزار می ­شود.
 ا
ز کلیه فعالان حوزه‌های فناوری اطلاعات و رسانه­‌های دیجیتال و تولیدکنندگان محتوا دعوت می کند، جهت مشارکت حداکثری در برگزاری هرچه باشکوه ­تر این رویداد ملی، اقدام به پیش ثبت نام کنند. با توجه به فرصت اندک باقیمانده به ، در اسرع وقت جهت تکمیل فرم پیش ثبت نام به وب سایت itdmex.ir مراجعه نمائید.


حمایت از تولیدات داخلی و ممنوعیت خرید و واردات کالای مشابه داخلی

 

شرکت محترم عضو سندیکا
به اطلاع می رساند پیرو نامه شماره 64076 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و باتوجه به نامه شماره 164669/48462 مورخ92/10/25 دبیر محترم هیات دولت در خصوص اصلاح مصوبه شماره  145359/ت 47364 مورخ 90/7/23 بمنظور حمایت از تولید داخلی و ممنوعیت خرید و واردات کالای مشابه تولید داخل توسط دستگاه های دولتی. خواهشمند است چنانچه آن شرکت محصول کامل ارائه شده به بازار که مراحل تست خود را با موفقیت پشت سر گذاشته و حداقل یک قرارداد اجرا شده همراه با تائیدیه در اختیار دارد ، بمنظور اصلاح لیست کالاهای ممنوع الورود به کشور حداکثر لیست این محصولات را تا تاریخ 92/11/26 همراه با مستندات مربوطه به دبیر خانه سندیکا ارسال فرمائید. لازم بذکر است ارائه مستندات و قرارداد همراه با تائیدیه حسن انجام کار الزامی می باشد.







5 اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس گرامی باد



انتخاب مهندس برجسته  سال 92
بدینوسیله شاخص های این سندیکا بمنظور تعیین کاندیداهای انتخاب مهندسین برجسته سال 92 در حوزه افتا که قرار است در پنجم اسفند روز تولد خواجه نصیر الدین طوسی و همزمان با روز مهندس از طرف ریاست محترم جمهوری مورد تقدیر قرار گیرند اعلام می شود .لازم بذکر است تمام سعی خود را برای انتخاب دقیق منتخبین بکار گرفتیم ولی قطعا کاستی هایی در تعیین شاخص ها و اسامی مشاهده خواهد شد که امیدواریم بزرگانی که بدلیل فرصت کم احیانا از دید این سندیکا دور بوده اند قصور را بر ما ببخشند 


انتخاب مهندس برجسته  سال 92
بدینوسیله شاخص های این سندیکا بمنظور تعیین کاندیداهای انتخاب مهندسین برجسته سال 92 در حوزه افتا که قرار است در پنجم اسفند روز تولد خواجه نصیر الدین طوسی و همزمان با روز مهندس از طرف ریاست محترم جمهوری مورد تقدیر قرار گیرند اعلام می شود .لازم بذکر است تمام سعی خود را برای انتخاب دقیق منتخبین بکار گرفتیم ولی قطعا کاستی هایی در تعیین شاخص ها و اسامی مشاهده خواهد شد که امیدواریم بزرگانی که بدلیل فرصت کم احیانا از دید این سندیکا دور بوده اند قصور را بر ما ببخشند 

عضو محترم سندیکا افتا ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی تندرستی و موفقیت برای جنابعالی وکلیه همکاران محترم بدینوسیله از جنابعالی دعوت بعمل می آید تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه انجمن صنفی صنعت افتا برای سال مالی منتهی به 1392/12/29 که در تاریخ چهارشنبه 1393/1/20 از ساعت 17 لغایت 19 با دستور جلسه زیر برگزار می شود حضور بهم رسانید.
دستور جلسه :
استماع گزارش هيات مديره و بازرس قانوني سندیکا
بررسي و اتخاذ تصميم نسبت به صورتهاي مالي عملكرد سال مالي منتهي به 1392/12/29
انتخاب بازرس قانونی
انتخاب اعضای هیات مدیره
سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی باشد. همزمان با این جلسه دیدار نوروزی اعضاء سندیکا نیز صورت می گیرد
محل تشکیل جلسه : تهران - خیابان آزادی - نرسیده به میدان آزادی - بلوار شهید اکبری - خیابان برادران قاسمی - سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف - سالن آمفی تئاتر

دعوت از اعضاء قدیمی کمیته فرعی 27  - کمیته فنی فناوری اطلاعات (کمیته ملی متناظر JTC1)
 

همان‌گونه که مستحضرید، کمیته فنی فناوری اطلاعات (کمیته ملی متناظر JTC1) در سال 1388 و از طریق برگزاری یک انتخابات کشوری، ایجاد و پایه‌گذاری شد. این کمیته به دلایل مختلف تا پایان سال ۹۲ ، هیچ فعالیت مشخصی را عملاً برای مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی حوزه فناوری اطلاعات انجام نداد.
طرح فعال‌سازی کمیته مزبور در این سال توسط دبیرخانه ملی کمیته ملی استانداردهای ایزو مورد تصویب قرار گرفت. بر اساس انتخاباتی که (با دعوت سازمان ملی استاندارد ایران) با حضور تعدادی از اعضای در اواخر مهر ماه ۹۲ برگزار شد، هیات‌رییسه جدید کمیته به شرح زیر انتخاب شد:

رییس: جناب آقای مهندس محمد رضا میراسکندری (سازمان فناوری اطلاعات)
نایب‌رییس: جناب آقای مهندس سید مرتضی مهدوی (سندیکای افتا)
دبیر: سرکار خانم مهندس آزاده داننده (سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران)

پس از تشکیل هیات‌رییسه و برگزاری جلسات مختلف ، فعالیت‌های مربوط به تشکیل/ترمیم ساختار آغاز شده است. طبق مصوبات هیات‌رییسه، تشکیل دو کمیته فرعی ۷ (مهندسی سامانه‌ها و نرم‌‌افزار) و کمیته فرعی ۲۷ (امنیت فناوری اطلاعات) در اولویت قرار گرفته است. سایر کمیته‌های فرعی به تدریج اقدام به جذب عضو و ترمیم خواهند کرد.هم اکنون دبیری کمیته فرعی ۲۷ با مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک می باشد .
بر این اساس، و با توجه به سابقه عضویت شما در کمیته فرعی ۲۷
(و کارگروه‌های ذیل آن)، خواهشمند است در صورت تمایل به ادامه همکاری و مشارکت داوطلبانه برای تدوین استانداردهای بین‌المللی حوزه فناری اطلاعات، مراتب از طریق رایانامهinfo@inso-ittc.ir اعلام شود.


با احترام
دبیرخانه کمیته فنی فناوری اطلاعات

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.inso-ittc.ir مراجعه نمایند

 



 

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد به منظور کمک به رونق کسب و کار در کشور از طرح‌های فناورانه‌در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت کند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اولویت های پیشنهادی در سه حوزه "مخابرات" ، "فناوری اطلاعات" و "امنیت فضای تبادل اطلاعات" مورد بررسی قرار می گیرد .
بر همین اساس کلیه صنعتگران، شرکتها و فعالان این حوزه درخواست می شود ضمن مراجعه به سایت معاونت فناوری و امور بین الملل وزارتخانه به آدرس https://diat.ict.gov.ir نسبت به تکمیل فرم و ارائه طرحها و ارسال مستندات مربوطه اقدام نمایند.
طرح های پذیرش شده، ارزیابی و در صورت احراز شرایط به نحو مقتضی در قالب تسهیلات مالی و اعتباری و خدمات مشاوره ای جهت ارتقاء مهارتهای فنی و مدیریتی تیم کاری مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
زمینه های دارای اولویت(شامل و نه محدود به):
اولویتهای حوزه مخابرات:
رادیوهای مایکرو ویو و موج میلیمتری IP Based با ظرفیت بالا در فرکانسهای مختلف:
آنتن های شبکه موبایل LTE
آنتن های مایکرو ویو مورد نیاز رادیوهای فوق الذکر
سوئیچ دیتای میان ظرفیت و پر ظرفیت
سیستم های مخابرات نوری در رده های STM16 تا STM64
روترهای میان ظرفیت و پر ظرفیت
سیستم های دسترسی نوری GPON (سمت مخابرات و مشترک)
Carrier Grade Ethernet
سیستمهای DWDM و ROADM
سیستمهای Access Gateway
فناوری‌های منابع تغذیه پیشرفته
سیستمهای رادیوی مناسب برای شبکه راه آهن مانند GSM-R
IOT/M2M
SDN/NFV
برچسب های رادیویی RFID
اولویتهای حوزه فناوری اطلاعات:
بستر ارائه و نشر محتوا (CDP,SDP)
پردازش داده های حجیم BIG DATA
خدمات تخصصی نرم افزارهای سیستمی پایه
خط و زبان فارسی
رایانش ابری Cloud Computing
رایانش همراه Mobile Computing
زیرساختهای فنی توسعه نرم افزار
سامانه های کاربردی پیشرفته
سامانه های مکان محور (LBS)

 


 

همزمان با برگزاری یازدهمین دوره کنفرانس رمز توسط انجمن رمز ایران و با میزبانی دانشگاه تهران در مهد مهندسی کشور دانشکده فنی دانشگاه تهران ، هفتمین نمایشگاه IRANSec  نیز از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۳ شهریورماه ۹۳ در محل پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار می شود . از آنجائیکه اکثریت دست اندرکاران حوزه افتا شامل مدیران ، کارشناسان و پژوهشگران در این ایام در کنفرانس حضور داشته و از نمایشگاه نیز بازدید می کنند لذا بدین وسیله از شرکت های عضو سندیکا دعوت به عمل می آید به منظور مشارکت حداکثری در برگزاری شکوهمند این رویداد افتا نسبت به ثبت نام و رزرو غرفه یا ارائه کارگاه آموزشی از طریق نشانی www.isc.org.ir یا  پست الکترونیکی  IRANSEC@isc.org.ir و تلفن ۶۶۰۵۷۳۹۰ اقدام نمایند.


به اطلاع می رساند
کارگاه های جانبی نمایشگاه IRANSEC2014 از تاریخ10تا13 شهریور ماه 93  در دانشکده برق دانشگاه تهران برگزار می گردد. جهت ثبت نام و انتخاب کارگاه ها   فرم ثبت نام را تکمیل و به نمابر 66057391 یا پست الکترونیکiransec@isc.org.ir ارسال نمائید.

عناوین کارگاه ها  - فرم ثبت نام





به اطلاع می رساند
 درنمایشگاه IRANSec2016    برترین غرفه ها با توجه به شاخص های ذکر شده و نظرات بازدید کنندگان انتخاب خواهند شد. لطفا شرکتها به این موضوع توجه داشته باشند .

1- محصولات ارائه شده در نمایشگاه تائیدیه مراجع ذی صلاح و یا گواهی توانمندی فناورانه را دارا باشند .
2- سهم فروش محصول ارائه شده در نمایشگاه در بازارهای داخل قابل ملاحظه باشد (حداقل 40 درصد پیش بینی سهم بازار)
3- محصولات برای اولین بار در کشور ارائه شده و یا قابل رقابت با نوع خارجی آن باشد (عدم نیاز به محصول خارجی را تضمین نماید )
4-سابقه حضور شرکت در نمایشگاه های تخصصی داخلی و خارجی 
5- نوع غرفه آرایی و ویژگی های بصری 
6-کیفیت پاسخگویی به مراجعان ،بازدید کنندگان و میزان جلب رضایت آنان
7-کیفیت بروشور و کاتالوگ های معرفی شرکت و محصولات 
8-برگزاری کارگاه های تخصصی محصولات و خدمات شرکت در نمایشگاه
9-عضویت در مجامع علمی و صنفی 
10-انطباق برنامه های آینده محصول یا شرکت با نیاز های آینده حوزه افتا 






همایش پیمایش نوآوری ایران در تاریخ 29 مهر ماه 1393 در سالن جابربن حیان-دانشگاه صنعتی شریف برگزار می گردد
با توجه به اینکه شرکت ها بستر اصلی نوآوری در یک کشور هستند همواره به عنوان یکی از مهمترین ارکان رشد اقتصادی کشورها محسوب می­شوند. این نقش بی ­بدیل آنها موجب شده است تا سیاست­گذاران توجه ویژه ­ای بر رفع موانع نوآوری و آماده ­سازی بسترهای لازم برای رشد و شکوفایی شرکت­ها داشته باشند. برهمین اساس و به منظور شناسایی مشکلات و چالش­های پیش­روی ، هر سه سال یکبار طرحی با عنوان پیمایش نوآوری در بسیاری از کشورهای جهان برگزار می­شود. اهمیت این طرح به حدی است که در بسیاری از نهادهای بین المللی سیاست گذاری، از جمله کمیسیون اروپا بخش مجزایی به این امر اختصاص یافته و نتایج حاصل از این طرح به طور منظم مورد استفاده تصمیم ­گیران این نهادها قرار می­گیرد.
در ایران نیز برای نخستین بار، پیمایش نوآوری با حضور ده­ها شرکت دانش­ بنیان توسط پژوهشکده سیاست­گذاری علم، فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و برخی دیگر از نهادهای حاکمیتی، تشکلهای علمی و صنفی، پارکها ،صندوقهای مالی و سندیکا افتا در 29 مهر ماه سالجاری در سالن جابربن حیان- دانشگاه صنعتی شریف، برگزار میشود. شرکت های علاقمند می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و حضور در همایش به نشانی: 
irsurvey.sharif.ir مراجعه و یا با دبیرخانه همایش تماس حاصل فرمایند
تلفن :40-66065139


به اطلاع می رساند
 درنمایشگاه IRANSec2016    برترین غرفه ها با توجه به شاخص های ذکر شده و نظرات بازدید کنندگان انتخاب خواهند شد. لطفا شرکتها به این موضوع توجه داشته باشند .

1- محصولات ارائه شده در نمایشگاه تائیدیه مراجع ذی صلاح و یا گواهی توانمندی فناورانه را دارا باشند .
2- سهم فروش محصول ارائه شده در نمایشگاه در بازارهای داخل قابل ملاحظه باشد (حداقل 40 درصد پیش بینی سهم بازار)
3- محصولات برای اولین بار در کشور ارائه شده و یا قابل رقابت با نوع خارجی آن باشد (عدم نیاز به محصول خارجی را تضمین نماید )
4-سابقه حضور شرکت در نمایشگاه های تخصصی داخلی و خارجی 
5- نوع غرفه آرایی و ویژگی های بصری 
6-کیفیت پاسخگویی به مراجعان ،بازدید کنندگان و میزان جلب رضایت آنان
7-کیفیت بروشور و کاتالوگ های معرفی شرکت و محصولات 
8-برگزاری کارگاه های تخصصی محصولات و خدمات شرکت در نمایشگاه
9-عضویت در مجامع علمی و صنفی 
10-انطباق برنامه های آینده محصول یا شرکت با نیاز های آینده حوزه افتا 



سازمان فناوری اطلاعات ايران در نظر دارد به منظور حمايت و گسترش  خدمات امنيت فضای تولید و تبادل اطلاعات (خدمات افتا) در كشور و اجرا و برنامه ريزی در زمينه به كارگيری بهتر ظرفيتهای ملي، اقدام به جمع آوری اطلاعات از طريق فرم پرسشنامه از شركتهای فعال در اين زمينه نمايد.برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.itc.ir  مراجعه فرمائید .
احتراماً به اطلاع می رساند دومین نمایشگاه صنعت بومی سایبری در تاریخ های 3 الی 6 خرداد ماه 94 با مشارکت شورای عالی فضای مجازی و سازمان پدافند غیر عامل در محل مرکز ملی فضای مجازی برگزار می شود. تفاوت عمده این نمایشگاه با دیگر نمایشگاه ها امکان استفاده از حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شورای عالی فضای مجازی و سازمان پدافند غیر عامل در قالب ایجاد اتاق تجاری سازی حوزه سایبری برای محصولات و خدمات بومی است، به گونه ای که کلیه قرارداد ها و تفاهم نامه هایی که بین بخش های خصوصی و دولتی در ایام نمایشگاه با تولید کنندگان بومی منعقد شود مشمول حمایت هایی نظیر لیزینگ خرید، تسهیل در انجام معاملات کوچک و متوسط دولتی بوده و برای شرکتها خدماتی نظیر ارزیابی تجاری و آموزش های لازم فراهم خواهد شد. همچنین تسهیل در فرآیند دانش بنیادی جزء خدمات معاونت علمی قابل ارائه در این نمایشگاه خواهد بود. غرفه ها در متراژ های 9 و 12 مترمربعی پیش ساخته می باشد و ملاک تشخیص شرکت های توانمند و فعال گردش مالی و تعداد محصولات تولید شده توسط شرکتها با تشخیص کمیته محتوایی نمایشگاه خواهد بود .
 
هزینه برای شرکت های توانمند عضو سندیکا    هر متر مربع غرفه  500/000 ریال
هزینه برای شرکت های فعال عضو سندیکا       هر متر مربع غرفه  200/000 ریال
هزینه برای شرکت های توانمند                     هر متر مربع غرفه  700/000 ریال
هزینه برای شرکت های فعال                        هر متر مربع غرفه  400/000 ریال


 

پیرو هماهنگی با برگزار کنندگان سمینار تخصصی ماهانه تهدید های نوین امنیتی که در تاریخ 20 خرداد 94 در تهران برگزار می شود و اخذ تخفیف گروهی قابل توجه برای کارشناسان عضو سندیکا بدینوسیله تقاضا دارد شرکت های عضو، اسامی کارشناسان مرتبط با این رویداد را جهت هماهنگی در اخذ تخفیف و معرفی به دبیرخانه سندیکا اعلام نمایند.


 

جهت یادآوری و تأکید بر مهلت ثبت نام در تاریخ 26/02/94

پس از برگزاری موفق کارگاه آموزشی رمزنگاری مشبکه مبنا در سال گذشته،
قطب علمی رمز با همکاری انجمن رمز ایران و شاخه دانشجویی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی رمزنگاری کدمبنا

زمان: چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۸:۰۰
مکان: دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی برق (ساختمان جدید)، طبقه همکف، سالن کهربا

محورهای سخنرانی:
1. مقدمه ای بر رمزنگاری کدمبنا
2. سامانه رمز مک-الیس و سیر تحول آن
3 امنیت سامانه های رمزنگاری کدمبنا
4.انواع حملات به سامانه های رمز کدمبنا
برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه نمایید:

http://ee.sharif.edu/~code


گزارشی از نمایشگاه فناوری بومی تهران/ 80 شرکت ایرانی که به تولید محصولات سایبری بومی و امنیتی می پردازند

منبع: روزنامه ایران

هکرهای امریکایی به وزارت نفت ایران حمله کردند ولی ایرانی‌ها توانستند این حمله را خنثی کنند. این خبر اخیراً در همایش بین‌المللی «جرایم سایبری در جهان به هم پیوسته» از سوی مسئولان اعلام شد. چنین خبرهایی هر چند وقت یکبار اعلام می‌شود چرا که در عصر کنونی جنگ سایبری برای ایجاد اختلال در اطلاعات با شدت جریان دارد و کسی در این جنگ برنده است که به بالاترین سطح این دانش  در بحث امنیتی مجهز باشد. تولید نرم افزارهای بومی برای مقابله با جنگ اطلاعات یکی از این راه‌ها است. راهی که در دومین نمایشگاه صنعت بومی سایبری  به آزمون نهاده شد. بحث داغ طراحان نمایشگاه این بود که آیا با استفاده از نرم افزار‌ها و تولیدات بومی می‌توان مانع اخلال در جریان اطلاعات داخلی شد.
 
امنیت در محصولات  بومی
در دومین نمایشگاه صنعت بومی سایبری کشور  که  با حمایت مرکز ملی مجازی و  به همت سازمان  پدافند غیرعامل  کشور  و   شرکت صنعت الکترونیک ایران در مرکز ملی فضای مجازی ایران برگزار شد. 80 شرکت توانمند (با بیش از 10 سال سابقه کار) و  فناور (با کمتر از 5 سال کار)، صنعت میکرو الکترونیک و آزمایشگاه  ارزیابی حضور داشتند که 180 محصول جدید مانند  فایروال‌ها، یو تی ام‌ها، توکن‌های امنیتی، روترها، ماژول‌های امنیتی، رمزکننده هارد دیسک، مرکز عملیات امنیت و اسکاداها... که از سال 90  تولید و به بازار ارائه شده است به نمایش گذاشتند تا به  مسئولان تصمیم ساز کشور  نشان دهند که ایران خود دارای  توانمندی‌های امنیتی داخلی  است و می‌توان از تولیدات آنها بهره‌برداری کرد. 
محمود محسن نیا، مدیر فروش  یکی از شرکت‌های برتر در دوره اول نمایشگاه  است که فایروال‌ها، یو تی ام‌ها و توکن‌های امنیتی را تولید می‌کند  و می گوید که محصولات آنها  از آزمون‌ها و آزمایش‌ها موفق  بیرون آمده و در سبد کالایی سازمان‌های مختلف دولتی و نظامی قرار گرفته است.
محسن نیا می‌گوید: وقتی در کشور از رایانه و اینترنت استفاده می‌شود باید امنیت داخلی نیز برقرار باشد چون ممکن است  با «بک دور»‌هایی که در  محصولات امنیتی خارجی  معمولاً به عمد جاسازی می‌شود،  هکرها بتوانند به اطلاعات  دسترسی پیدا کنند.
محسن وهابزاده مدیر شرکت  دیگری است که فعالیت جدی خود را از سال 86  با ساخت روتر آغاز کرده است، او می‌گوید: روترها انتقال اطلاعات را انجام می‌دهند و بیشتر ساخت کشور امریکا و رژیم اسرائیل هستند  و برای کشوری مانند ما که دشمن در پی دسترسی به اطلاعات آن است، استفاده از روترهای خارجی  منطقی نیست.
وهابزاده می‌گوید: روتر‌ها در بخش زیرساخت‌ها بسیار مهم هستند و حتی جایگزین سیستم‌های سیسکو خارجی می‌شود. روترهای تولید شده در ایران تمام ویژگی‌های روترهای خارجی را دارد  به علاوه اینکه دارای  امنیت و پایداری بیشتری است.
مدیر این شرکت امنیتی در ادامه می‌گوید: روتر شرکت ما سال گذشته بعد از گذراندن تأییدیه‌ها  از سوی وزارت دفاع رونمایی شد و در واقع در نیروهای مسلح و سازمان‌های دیگر استفاده می‌شود و به گفته این کارشناس هر روتر خارجی 18 میلیون تومان قیمت دارد  و با یک سوم این مبلغ می‌توان روتر داخلی را تهیه کرد.
وی می‌افزاید: مشتری می‌تواند بدون داشتن هرگونه بلک باکس روی همه مؤلفه‌های امنیتی نظارت داشته باشد حتی بر اثر نیازی که مشتری  در طرح خود برحسب حساسیت‌ها دارد  آپشن‌ها و  پروتکل‌های امنیتی به محصول داخلی اضافه کند.
مهدی فرجی  مدیر فنی یکی دیگر از شرکت‌های شرکت‌کننده در این نمایشگاه که در ساخت فایروال امنیتی فعالیت دارد به «ایران» می‌گوید: وقتی محصول خارجی خریداری می‌شود هزینه آن بیشتر از محصول داخلی تمام می‌شود چرا که  سال‌های  بعد باید هزینه لایسنس  آن را که  80 درصد قیمت محصول است پرداخت کند تا  لایسنس  آزاد شود   در صورتی که محصولات داخلی محدودیت لایسنس ندارند و  با یکبار خرید مادام العمر می‌توان از آن  استفاده کرد.
فرجی با اشاره به شعار انحصاری شرکت که «امنیت وارداتی نیست» می‌افزاید:  باید به این نکته توجه داشت که آیا مثلاً نیروی انتظامی کشور برای برقراری امنیت در کشور نیروی خارجی جذب می‌کند یا داخلی؟ بحث آی پی‌ها نیز دقیقاً به همین صورت است که باید برای امنیت از محصولات داخلی بهره برد.
«امید کوکب پیک» مسئول راه‌اندازی مراکز دیتا از اداره کل پشتیبانی و زیرساخت وزارت ارتباطات هم معتقد است  وقتی محصول بومی باشد  بین تولیدکننده و مصرف کننده تعامل بوجود می‌آید و حتی به تولیدکنندگان داخلی این اجازه را می‌دهند  از  سیستم آنها سر دربیاورید در صورتی که خارجی‌ها چنین اجازه‌ای را به شما نمی‌دهند و حتی سعی می‌کنند قسمت مهمی از  اطلاعات را  در اختیار مصرف‌کننده قرار ندهند.
 
برند‌سازی با حمایت از محصولات داخلی
محصولاتی که در بخش امنیت سایبری به صورت بومی تولید می‌شود آیا با حمایت و  استقبال سازمان و نهادها روبه‌رو است؟ به گفته حاضران در نمایشگاه، از وقتی شاهد چند خرابکاری در تأسیسات مهم کشور بودیم حاکمیت دستور استفاده از تولیدات داخلی را در بحث امنیتی داده است از این رو حمایت مسئولان در سال‌های اخیر خوب ولی کافی نبوده است.«محسن نیا» مدیر فروش یکی از شرکت‌ها می‌گوید: تنها عاملی که موجب می‌شود که محصولی برند شود، حمایت داخلی است. اگر نرم افزار خارجی برند شده و همه به آن اعتماد می‌کنند به این دلیل است که ابتدا در کشور آنها این محصولات استفاده شده و معایب آن با حمایت مصرف کنندگان رفع  شده است  و بعد نیز تأکید شده که در موارد امنیتی تنها از محصولات داخلی   استفاده  کنند.
«آرین صادقی» مدیر فروش شرکتی است که در زمینه طراحی و تولید آنتی ویروس فعالیت دارند و آنتی ویروس آنها تنها آنتی ویروس  تأیید شده در داخل است و خیلی از سازمان‌ها خریداری  کرده و استفاده می‌کنند. صادقی می‌گوید: امنیت مانند کلید در خانه است. هیچ کدام  از ما دوست نداریم کلید خانه خود را  به بیگانه بسپاریم از این رو با استفاده  محصولات  بومی و داخلی کلید در خانه را به بیگانه نسپرده‌ایم.
وی می‌افزاید: از وقتی از سوی حکومت تأکید شده سازمان‌ها از محصولات داخلی استفاده کنند محصول شرکت ما نیز خریداری و استفاده شده است بنابراین خیلی از سازمان‌ها مانند سازمان پدافند غیرعامل از ما حمایت و سازمان‌ها را به  استفاده از محصول داخلی تشویق می‌کنند.
وهاب‌زاده مدیر فروش معتقد است، مسئولان می‌گویند که از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم، وام کم بهره می‌دهیم ولی  در عمل خبری نیست. وی می‌افزاید: یکسال تمام برای گرفتن وام دوندگی کردیم ولی چیزی دستگیرمان نشد.! می‌گویند تولیدکنندگان را از مالیات معاف می‌کنیم ولی به  علت نبود زیرساخت‌های  لازم  و نبود  هماهنگی با گمرک، اجرایی نمی‌شود و بیشتر وعده  در حد آیین نامه باقی مانده است.
«محمود محسن نیا» مدیر فروش  نیز می‌گوید: هر تولیدکننده‌ای به حمایت‌های مادی و معنوی نیاز دارد. انتظاری که وجود دارد این است برای محصول داخلی  ارج و قرب قائل شوند و متأسفانه فکر می‌کنیم هر چیزی خارجی  باشد خوب است ولی در موارد امنیتی اتفاقاً محصول داخلی  بهتر است. ممکن است برخی بگویند که محصولات داخلی نواقصی دارند ولی تا مورد استفاده قرار نگیرند که  معایب آن شناخته نمی‌شود از این رو اطلاع دادن معایب برای رفع آن خود حمایت محسوب می‌شود.
گفتنی است تعداد شرکت‌های حاضر  و محصولات آنها در دومین دوره نمایشگاه نسبت به دوره اول نزدیک به دو برابر افزایش یافته است این نشان از استقبال شرکت‌ها از فرایند بومی‌سازی دارد، انتظار می‌رود با بروز خطرها و تهدیدهای جدید سایبری بومی‌سازی محصولات امنیتی با نگاه جدی‌تر دنبال می‌شود.




معاون علمی و فناوری رییس جمهور: توانایی ساخت تولیدات بومی سایبری در کشور را داریم

منبع: فناوران

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: دستاوردهای صنعت سایبری کشور مورد توجه و امیدوار کننده است و توانایی ساخت تولیدات بومی این حوزه در کشور وجود دارد.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری- سورنا ستاری در حاشیه بازدید از دومین نمایشگاه صنعت بومی سایبری، حوزه فناوری اطلاعات را از فناوری‌های پیشرفته و راهبردی کشور دانست و افزود: حوزه امنیت اطلاعات و صنعت سایبری جزو صنایع مهم هر کشور است که لازمه توسعه و گسترش آن با توجه بیشتر در قالب حمایت از بخش خصوصی محقق می‌شود.
وی دستاوردهای دومین نمایشگاه صنعت بومی سایبری را امیدوارکننده دانست و گفت: دستاوردهای این نمایشگاه فراتر از حد انتظار بود و امیدواریم با حمایت از شرکت‌های این حوزه در آینده شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی در صنعت سایبری کشور باشیم.
ستاری با اعلام آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان فعال حوزه سایبری بیان کرد: با پیوستن شرکت‌های بخش خصوصی به جمع شرکت‌های دانش بنیان، حمایت‌ها و تسهیلات پیش‌بینی شده در قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان شامل این شرکت‌ها خواهد شد.
رییس بنیادملی نخبگان با بیان اهمیت بالای بومی سازی فناوری‌های حوزه سایبری گفت: این حوزه تا حدودی مغفول مانده است و متاسفانه شرکت‌های خارجی در این زمینه بهتر کار کرده‌اند.
وی گفت: فعالان داخلی دارای قابلیت و توانایی بالایی هستند و می‌توانند با دستیابی به صنعت حوزه سایبری به ساخت و تولید داخلی دست پیدا کنند.
معاون علمی وفناوری رییس جمهوری در دومین نمایشگاه صنعت بومی سایبری که در مرکز ملی فضای مجازی برپا شده، حضور یافت و از شرکت‌های فعال حوزه سایبری کشور دیدن کرد.
رضا  تقی‌پورعضو حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی و وزیر سابق ارتباطات نیز از دومین نمایشگاه بومی سایبری که در مرکز ملی فضای مجازی کشور برگزار شد، بازدید کرد.
وی درباره محصولات عرضه شده در این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه مجموعه‌ای از شرکت‌ها و محصولات دانش بنیان که در عرصه امنیت و به خصوص حوزه زیرساختی که برای کشور موضوع مهمی است، حضور دارند که می‌تواند به طور قطع برای آینده بازار امنیت سایبری کشور توان و قابلیت بالایی را رقم بزند.
تقی‌پور افزود: دستاوردهای این نمایشگاه برای کشورهای مستقلی که می‌خواهند زیر سلطه امنیت ظاهری و درحقیقت ناامنی کشورهای سلطه‌گر قرار نگیرند، می‌تواند راه حل‌های مستقلی باشد تا در کنار سایر زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی که استقلال دارند در این زمینه نیز مستقل باشند.
عضو شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: این نمایشگاه و محصولات بومی ارایه شده در آن نشان دهنده این است که در این زمینه شروع و سرعت بسیار خوبی در پیشرفت دارند و با این که در حال حاضر کامل نیست اما پیشرفت چشم‌گیر و رو به تکامل وجود دارد.



همانگونه که مستحضر هستید تامین ، جذب و نگهداشت نیروی انسانی بعنوان یک چالش جدی پیش روی اکثر شرکتهای عضو سندیکا قراردارد.از اینرو کمیته استاندارد ها و فرایند ارزیابی امنیتی سندیکا پس از بررسی مقرر نمود تا دوره های آموزشی به منظور آموزش و تربیت نیروهای جدید ماهر و کارآزموده جهت جذب در شرکتهای عضو توسط سندیکا برگزار شود ؛ لذا خواهشمند است بمنظور برنامه ریزی دستور فرمائید مهارت ها و تخصص های مورد نیاز آن شرکت بر اساس فرم پیوست و از طریق ارسال توسط نمابر اعلام ، تا در برگزاری دوره ها مد نظر قرار گیرد.بدیهی است اولویت جذب نیروهای تربیت شده با شرکتهای عضو سندیکا خواهد بود و شرکتها میتوانند نیروهای مورد نیاز خود با ویژگیهای مد نظر را به سندیکا سفارش دهند .

----------------------------
فرصتهای سرمایه گذاری در استان کرمانشاه

جلسه مقدماتی نشست همایش  فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان مجازی کرمانشاه که با میزبانی مرکز ملی فضای مجازی و با حضور آقایان مهندس انتظاری دبیر شورای عالی فضای مجازی و آقای دکتر حاتمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه و نمایندگان تشکل های بخش خصوصی در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد برای برگزاری همایش‌ فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان مجازی کرمانشاه بود که شهریور ماه در این استان برگزار می‌شود برنامه ریزی بعمل آمد و مسوولان استان کرمانشاه از تشکل‌های خصوصی خواستند همراه با اعضای خود در این همایش شرکت کنند تا اجرای پروژه های مصوب بصورت BOT به بخش خصوصی واگذار شود . لازم بذکر است با تکیه بر توانمندی‌های داخلی، این استان پایلوت اجرای پروژه های کاربردی شبکه ملی اطلاعات در کشور خواهد بود .
آقای دکتر حاتمی معاون منابع انسانی و مدیریت استانداری کرمانشاه که هم‌زمان معاونت اقتصادی این استانداری را نیز برعهده دارد تاکید داشتند که استان کرمانشاه ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گردشگری، صادرات و...دارد ولی یکی از مشکلات استان کرمانشاه نرخ بالای بیکاری است که البته ما موفق شده‌ایم در 6 ماه گذشته 6 پله در کشور از نظر نرخ بیکاری وضعیت خود را بهبود بخشیم و امیدواریم با اجرای طرح‌های ضربتی و همچنین سرمایه‌گذاری در طرح‌هایی مانند استان مجازی، مشکل بیکاری در کرمانشاه را حل کنیم یعنی اعتقاد داریم تفاوت این طرح با دولت الکترونیکی یک تفاوت اساسی است .در دولت الکترونیکی، تمرکز بیشتر بر روی ارایه خدمات دولت به مردم است. اما ما در استان مجازی در کنار توسعه دولت الکترونیکی، به دنبال توسعه زندگی مجازی و بنگاه‌های مجازی هستیم.
لیست پروژه های استان مجازی کرمانشاه به پیوست آمده است .بدینوسیله از مدیران شرکتهای عضو دعوت بعمل می آید در صورت علاقه در این همایش شرکت فرمایند .
-----------------


Date:1394/06/08 Owner:admin
نخستین همایش ملی تجارت الکترونیکی در دوران پسا تحریم در شهریور ماه 95 و با همت سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان گلستان و با حمایت سندیکا افتا و در محورهای :

. نماد اعتماد الکترونیکی
. نقش تجارت الکترونیکی در اقتصاد مقاومتی
. سلامت، امنیت، اعتماد و پایداری در تجارت الکترونیکی
. آینده نگاری و آینده پژوهی در حوزه تجارت الکترونیکی
. مبادلات پولی، مالی و حمل و نقلی در بازارهای الکترونیکی
. قواعد حقوقی، قوانین و مقررات حاکم بر تجارت الکترونیکی
. سیاستگذاری، برنامه ریزی و چشم اندازهای تجارت الکترونیکی
. نقش و تاثیر متقابل روابط بین المللی در توسعه تجارت الکترونیکی
. برنامه ریزی آموزشی و توسعه مهارت های انسانی در تجارت الکترونیکی
. نوآوری در ابزارهای نوین بازاریابی و مدیریت خلاق در حوزه تجارت الکترونیکی
. زیر ساخت های فنی، سیستم های نرم افزاری، سخت افزاری، ارتباطی و تبادل داده ها در تجارت الکترونیکی

برگزار می شود .علاقمندان میتوانند اطلاعات تکمیلی را در نشانی www.ecconference.ir  مطالعه نمایند 
----------------------------
بسمه تعالی
فراخوان شرکت در هشتمین نمایشگاه  IRAN SEC مورخ 18-16 شهریور ماه (6-8 Sep 2016) 
محل برگزاری : تهران –مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی
با توجه به فرصتهای سرمایه گذاری و صادرات خدمات و محصولات امنیتی در ایران از سازمانها، شرکتها ، مراکز تحقیقاتی که علاقه مند به مشارکت و حضور در این رویداد منحصر به فرد می باشند دعوت می گردد
تا نسبت به تکمیل فرمهای ثبت نام اقدام فرمایند.
همچنین از کلیه متقاضیان دریافت غرفه درخواست می گردد که به موارد ذیل عنایت فرمایند:
1- پلان طبقات جهت انتخاب غرفه مورد نظر در سایت موجود است.   سالن نیلوفر - سالن یاس 
2- تعرفه غرفه ها بر اساس درجه بندی و جهت شرکتهای عضو سندیکا به شرح زیر می باشد :
1-2- غرفه درجه الف به مبلغ هر متر مربع 1/600/000ریال
2-2- غرفه درجه ب به مبلغ هرئ متر مربع1/200/000 ریال
3-2- غرفه درجه ج به مبلغ   هر متر مربع      850/000ریال
تذکر  1 : تعرفه های فوق جهت شرکت های غیر عضو سندیکا مشمول 50 درصد افزایش می باشد.
تذکر 2 :  شرکت کنندگان محترم می بایست جهت رزرو  غرفه ابتدا  نام شرکت خود را به همراه کد  شناسایی 3 غرفه انتخابی خود ( به ترتیب اولویت ) به شماره 02166057390 پیامک نموده   و همچنین نسبت به تکمیل و ارسال  فرم درخواست غرفه از طریق پست الکترونیک iransec@isc.org.ir و یا شماره فکس 66057391 تا تاریخ  95/5/16  اقدام نمایند. (دانلود فرم درخواست )
تذکر 3 : تخصیص غرفه ها بر مبنای اولویت ثبت نام و پرداخت هزینه مربوطه می باشد .
تذکر 4 : در صورت موجود بودن غرفه ، رزرو اولیه غرفه ها به مدت 24 ساعت بوده و متقاضیان محترم می بایست حداقل 70 درصد مبلغ کل هزینه متعلقه (شامل هزینه غرفه و سایر خدمات درخواستی اعم از کارگاه آموزشی و اتاق VIP ) را به شماره حساب جاری 20917305 بانک پارسیان شعبه سپهبد قرنی کد شعبه 1013 واریز و فیش مربوطه را به شماره 66057391 فکس نموده و یا بصورت حضوری کل مبلغ را طی دو فقره چک تحویل امور مالی سندیکا نمایند.
3- در هر غرفه 1 عدد میز و  2 عدد صندلی به همراه پریز برق جهت مصارف الکتریکی موجود می باشد . بدیهی است دکوراسیون داخلی هر غرفه به عهده متقاضی خواهد بود.
4- متقاضیان در صورت تمایل می توانند جهت پارک خودروهای خود از پارکینگ واقع در ضلع جنوبی دانشگاه شهید بهشتی استفاده نمایند.
5-  در طول برگزاری نمایشگاه کارگاه معرفی محصولات و خدمات شرکت ها در محل نمایشگاه دایر بوده و متقاضیان محترم می توانند جهت رزرو سالن بصورت مجزا در هنگام ثبت نام تقاضای خود را اعلام نمایند.
6- تعرفه برگزاری کارگاه آموزشی به میزان هر ساعت 5/000/000 ریال می باشد.
7- امکان رزرو اتاق  VIP  جهت برگزاری جلسات تجاری در محل نمایشگاه مهیا و متقاضیان مربوطه در صورت در خواست می بایست در فرم درخواست غرفه بخش  مربوطه را تکمیل و ارائه فرمایند .
هزینه مربوطه شامل 600/000 ریال به ازای هر 30 دقیقه و شامل پذیرایی از میهمانان می باشد.
8- امکانات اتاق تجاری سازی صنعت افتا ( اتصا ) و تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق های حمایتی دیگر برای خریدار و فروشنده در این نمایشگاه نیز ارائه می شود.
جدول محاسبه هزینه و عکس های سالن ها     سالن یاس360   سالن یاس 1    سالن یاس 2    سالن نیلوفر 1    سالن نیلوفر 2  

-----------
 
سازمان فناوری اطلاعات  طی نامه ای به سندیکا از شرکتهای عضو برای حضور در همایش ملی حمایت از شبکه های اجتماعی بومی با رویکرد حفظ امنیت و حریم خصوصی که در تاریخ 16 و 17 شهریور ماه و در پژوهشگاه نیرو برگزار می شود دعوت بعمل آورده است . 
-----------

مدیر عامل محترم شرکت  عضو سندیکا افتا

احتراما ، به اطلاع می رساند با توجه به ضرورت انجام برخی نظر سنجی ها از طرف سندیکا و از اعضای صنف ، اخیرا سندیکا سامانه ای را از یکی از اعضا به همین منظور تحویل گرفته که کار نصب و راه اندازی آن به اتمام رسیده است .
این سامانه که بر اساس آخرین دستاوردهای علمی مبحث رمز نگاری طراحی شده است دغدغه های جدی یک رای گیری و نظرسنجی الکترونیکی نظیر مخفی بودن رای ، قابلیت دیده شدن رای شمرده شده توسط تک تک شرکت کنندگان ( هر کسی رای خودش را می شناسد ) و ... را برطرف نموده و هزینه های جاری رای گیری را کاهش می دهد .از اینرو پاکت حاوی شناسه ورود و رمز ورود آن شرکت ( در پاکت در بسته ) و راهنمای کاربری آن تقدیم حضور گردیده است لطفا در حفظ و نگهداری آن دقت لازم به عمل آید .
بدیهی است جهت انجام نظرسنجی یا رای گیری مکاتبات جداگانه با شرکت های عضو انجام خواهد پذیرفت. شرکتهایی که تاکنون موفق به دریافت شناسه ورود نشده اند با دبیرخانه سندیکا تماس حاصل فرمایند .

 

احتراما ، به استحضار می رساند که طبق مصوبه هیات مدیره سندیکا افتا مقرر گردیده تا در قالب یک قرارداد گروهی نسبت به اخذ و ارائه خدمات بیمه تکمیلی به پرسنل کلیه شرکتها اقدام شود .لذا خواهشمند است دستور فرمائید اموراداری  شرکت نسبت به ارسال لیست مشخصات کامل افراد متقاضی (پرسنل یا خانواده آنها )  به دفتر سندیکا حداکثر تا مورخ 95/8/25 اقدام نماید.ضمنا مشخصات و ویژگی های بیمه مذکور به پیوست تقدیم می گردد.
------------------

صندوق حمایت از الکترونیک نشست تخصصی با عنوان روش های نوین تامین مالی را در تاریخ یکشنیه 16 آبان ماه برگزار می کند (جزئیات بیشتر

-----------------------------

صندوق حمایت از الکترونیک نشست تخصصی با عنوان روش های نوین تامین مالی را در تاریخ یکشنیه 16 آبان ماه برگزار می کند (جزئیات بیشتر

-----------------------------

به منظور آشنایی رایزنان بازرگانی ایران در خارج از کشور با توانمندیهای فناوری اطلاعات کشور و همچنین تشریح نیازمندی های فاوای این کشورها سازمان توسعه تجارت با همکاری بخش خصوصی جلسه ای را در اواخر آذرماه جاری برگزار خواهد کرد .
در این جلسه رایزنان بازرگانی ایران در24 کشور جهان شامل  کشورهای ونزوئلا، ترکمنستان، عراق، ترکیه، ارمنستان، افغانستان، مجارستان، پاکستان، چین، ایتالیا، لبنان، هندوستان، آفریقای جنوبی، تونس،کنیا، ویتنام،گوانجو – چین، شانگهای چین، عمان، بلاروس ،قزاقستان، آذربایجان، اندونزی، کردستان عراق، روسیه حضور خواهند داشت تا با توانمندی های صنعت فناوری اطلاعات کشور و توانمندیهای شرکت آشنا شوند.
از شرکت های عضو سندیکا که با ملاحظه ضوابط جاری دارای توانمندی های لازم برای صادرات خدمات فنی  و مهندسی هستند ، دعوت می شود تا نسبت به ثبت نام برای حضوردراین جلسه اقدام نمایند .(
تکمیل فرم و ارسال به دبیر خانه سندیکا )
زمان و محل برگزاری نهایی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد .

---------------------------------